top of page
Åkersberga Elektriker.jpeg

Åkersberga Smarta Hem | Smarta hem i Åkersberga

Bli hjälpt av certifierade elektriker som kan planera och strukturera ditt smarta hem! Du kanske har ett smart hem som behöver felsökas av ett proffs? Eller vill du ha ett smart hemma system installerat? Vi Åkersberga Elektriker hjälper dig var du än befinner dig i Åkersberga!

Med ett smart hem kan du integrera ett flertal olika tekniska system, klassikern är ljudsystem och belysning som du kan styra via telefonen, men smarta hem innefattar även säkerhetslösningar som kameror, larm och smarta lås som du kan operera och följa på distans. Med hjälp av smarta hem system kan du skapa en skräddarsydd hemmiljö som möter dina behov och preferenser där du med minsta möjliga ansträngning och smart teknik kan övervaka, styra och förenkla ditt dagliga liv.

 

Kontakta oss på Åkersberga Elektriker så får du hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer. Vi följer inte bara trenderna utan håller oss uppdaterade om de senaste tekniska lösningarna på marknaden, och vår expertis finns här för att hjälpa dig!   

 

Vi hjälper dig som privatkund eller företagskund, uppgraderar och installerar dina system, och hjälper dig genom hela arbetsprocessen, från planering till implementering. Bor du i Åkersberga med omnejd är det bara att höra av dig så ser vi till att hjälpa dig!  

Åkersbergas bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om installationer av smarta hem

Smarta hem ger dig möjligheten att hålla koll på ditt hem även när du inte är där, styra dina enheter trådlöst, spara energi, öka säkerheten och mycket mer. Anlitar du oss på Åkersberga Elektriker så kan vi hjälpa dig med integrationerna, och se till att de system du köper faktiskt fungerar ihop som de ska från början. Där det kan handla om tex google home kit, amazon alexa, apple siri eller någon annan liknande tjänst som erbjuder dig röststyrda assistenter som kan integrera och låta dig röstsstyra olika system hemma.

Kontakta oss som vet och kan erbjuda dig inte bara professionella installationer av dessa system, utan som också kan erbjuda dig hjälp med att få alla dessa tekniska system att fungera ihop som de ska.

 

Ta kontakt med oss om du funderar kring något så ser vi till att hjälpa dig! Inget arbetsmoment är för stort eller för litet, och det är alltid värt att få professionell rådgivning innan du påbörjar ett nytt projekt!

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

Åkersberga Elektriker - Ny teknik & smartare hem!

Idag är det många som funderar på att integrera system som gör ett hem mer automatiserat eller lättstyrt från tex läsplatta eller mobil. Det finns många apparater som du kan installera och sköta själv utan vår hjälp, men med en certifierad elektriker kan du få hjälp att planera de smarta hem system du tänkt nyttja hemma hos dig, och givetvis hjälper vi dig då med installationer när det behövs!

bottom of page