top of page
Åkersberga Elektriker.jpeg

Åkersberga Elservice | För Företag & Föreningar i Åkersberga

Hos oss får du kompletta skräddarsydda avtal med erfarna certifierade elektriker!
Vi anpassar oss efter era behov och utför professionella installationer och service åt er organisation vart ni än befinner er i Åkersberga!

Få till just de avtal du behöver och de resultat du vill ha, levererat av den enda elfirma du kommer vilja vända dig till!

Vi Åkersberga Elektriker anpassar oss efter era behov och levererar både professionell installation och service åt er organisation vart ni än befinner er i Stockholm.!

I dagens komplicerade värld är det svårt att vara bäst på allt. 

Och för dig som bedriver en verksamhet, driver ett företag, äger fastigheter eller som leder en bostadsrättsförening är det viktigt att ha tillgång till en pålitlig aktör och samarbetspartner som kan leverera resultat när och där du behöver dem. 

Låt våra certifierade elektriker och elinstallatörer sköta jobben som har med el att göra: installationer, besiktningar, felsökning, byten, renoveringar, etc.

Då slipper du fundera mer på det och fokusera på det din verksamhet behöver och på det som du är bäst på!

Vi erbjuder dig och din organisation skräddarsydda avtal där vi tillsammans tar reda på vilka behov som finns, och där vi dessutom föregår så mycket som möjligt genom den projektering och planering vi utför åt dig.

Ta kontakt med oss så reder vi ut vad du vill ha och behöver!

Åkersbergas bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om våra skräddarsydda avtal

Behoven som din verksamhet eller organisation har kan variera väldigt mycket över tid och beroende på era verksamhetsområden.

Med tanke på det erbjuder aldrig schablonavtal till dig som företagskund eller din organisation, utan vi väljer istället att bygga upp ett långtgående samarbete med din verksamhet enligt din verksamhets unika behov och förutsättningar. 

Genom vårt samarbete med dig och din verksamhet skapar vi därför skräddarsydda avtal anpassade helt och hållet efter de behov och önskemål som du har inom ramen av samarbetet.

Vi gör tillsammans en genomgång av det som krävs för dig verksamhet, oavsett om det handlar om jouravtal, renoveringar, underhållsavtal, omfattande installationer, eller andra former av serviceavtal.

Kontakta oss om din organisation är i behov av professionella serviceinriktade certifierade elektriker som kan sköta alla elarbeten, oavsett omfattning åt din verksamhet på era villkor.

Genom oss får dessutom alla dina kunder eller tjänstemottagare tillgång till vår förstklassiga, professionella och personliga service!

PS: Om det är något projekt som du har planerat är vi mer än gärna med och projekterar det tillsammans med dig, från planering hela vägen till utförande. 

Laddbox inkl. installation till fastpris!

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

Åkersberga Elektriker - Kompletta skräddarsydda avtal!

Akersbergaelektriker.se drivs för att tillhandahålla alla våra kunder, både privatpersoner och företag, verksamheter samt föreningar, den främsta service som går att få av elektriker idag. Vi erbjuder inte bara kompetens och erfarenhet inom projekt och avtal, utan vi  levererar likaså de professionella resultat våra kunder söker.

Kontakta oss så får du se!

bottom of page