top of page
Åkersberga Elektriker.jpeg

Åkersberga Ugn & Spis | Installation av ugn/spis i Åkersberga

Har du en spis som behöver bytas, eller en ugn som strular? Då kan det vara dags för en uppgradering i ditt kök med en induktionshäll! Vad du än önskar finns vi på Åkersberga Elektriker tillgängliga för att hjälpa dig med installationen och bytet, kontakta oss så garanterar vi att allt blir korrekt utfört!

Då du funderar på att renovera köket är det oftast en bra ide att också uppgradera vitvarorna, eftersom det ändå är denna apparatur vi använder oss av i köket. Med nyare modeller erbjuds dessutom flera tekniska finesser och funktioner där dessa även finns med en design som kan passa bättre i ditt nya kök.

 

Det finns en uppsjö av olika modeller att välja mellan, som du säkerligen är medveten om, som erbjuder dig funktioner eller varianter som induktionshäll eller separat häll, spis och ugn ofta kallat spishäll, eller tex bänkspis med ugn. Bäst är det om du väljer det du vill ha från en butik där du kan kika på funktioner och design så du får just det du vill ha hemma.

 

Sedan kan vi på Åkersberga Elektriker komma förbi och hjälpa dig att planera in kontakter och dragning av elen till din spis, och givetvis dina andra vitvaror samt belysning, enligt hur ditt kök ser ut just nu eller enligt din planering. Då kan du undvika att behöva planera allt själv och vi kan förbereda allt så att det bara är för dig att koppla in all den nya utrustningen.    

Elektriker i Åkersberga med omnejd!

Om installationer av ugn, spis & häll

När du ska renovera i köket eller om du planerar att byta vitvaror, kär det även ett bra tillfälle att se över dina elinstallationer i köket. Anlitar du oss kommer vi se till att framtidssäkra hur dina kontakter är placerade hela vägen från elcentralen till vägguttaget. Det är även bra att veta att vissa spisar kräver 3-fas, vilket är bra att planera för, och när du har mycket vitvaror eller köksapparater är det alltid bäst att se till att elkontakter, dragningar och säkringar kan hantera den belastning som krävs för att du ska kunna nyttja vitvarorna i ditt kök så som du har tänkt.

 

Kontakta oss så ser vi till och går igenom vad du tänkt, vad du behöver och dessutom säkerställer vi givetvis att installationen hemma hos dig håller måttet både idag och i framtiden! Med en erfaren och seriös elfirma som oss på Åkersberga Elektriker får du alltid bästa möjliga service och vi ser fram emot att få hjälpa dig!

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nytt vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

spotlights elektriker i göteborg.png

Åkersberga Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Åkersberga Elektriker löser det åt dig!

Åkersberga Elektriker - Elinstallationer för Kök!

I köket behövs det inte bara spis eller ugn, det finns många olika vitvaror som kan installeras och som kan hjälpa dig i vardagen. Det gäller givetvis även i andra delar av ditt hem, som i tvättstugan eller badrummet. Vi på Åkersberga Elektriker finns tillgängliga för dig när du behöver oss, och vi ser alltid till att resultatet blir enligt dina önskemål. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med dina vitvaror så ordnar vi det åt dig!

bottom of page