top of page
Åkersberga Elektriker.jpeg

Åkersberga Eljour | Eljour & Jourelektriker i Åkersberga

Eljour för dig med akuta elfel och problem i Åkersberga! Ta kontakta med oss för att få hjälp våra certifierade jourelektriker som kan vara på plats hos dig inom 1 timme. 

Elfel kan orsakas av att något blivit strömförande som inte ska vara det eller att någon apparatur strular. Om din elcentral slutat att fungera som den ska eller om jordfelsbrytaren slår ut när du inte vet vad som orsakar det, kan felen och orsakerna vara många. Då är det alltid bäst att få hjälp med både felsökning och med att åtgärda felet med din elanläggning av en professionell elfirma.

 

Då finns våra certifierade elektriker tillgängliga för dig vart du än bor i Åkersberga. Vi är på plats inom 1 timme hos dig och åtgärdar felet, så ta kontakt med oss omgående för att få snabb hjälp med akuta elfel dygnet runt, 7 dagar i veckan.

 

Du kan vara lugn med att vi på Åkersberga Elektriker finns tillgängliga för att hjälpa dig när du behöver oss. Om felet kan vänta fyll vänligen i ett formulär så kontaktar vi dig nästkommande vardag.

Men om du är tveksam så ring oss för snabb hjälp och rådgivning.

Åkersbergas bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om vår eljour

När olyckan är framme kan det orsaka både oro och kännas mer akut än det kanske är, men med oss på Åkersberga Elektriker får du rådgivning kring hur allvarligt problemet är innan någon rycker ut, så att du kan känna dig trygg och slippa betala extra för en utryckning som kan lösas under ordinarie tider.

Det kan handla om många olika slag av elfel, vissa godtyckliga, andra allvarliga. Vissa besvärande och andra helt lamslående. Det kan ske plötsligt hemma eller på din verksamhet och kan påverka tillvaron i stor omfattning både på ditt jobb eller privat.

 

När det behövs är vi på plats inom 1 timme för att åtgärda akuta fel där du behöver oss i Åkersberga med omnejd. Våra jourelektriker finns tillgängliga 24/7 och vi ser till att felet blir undersökt och åtgärdat så du kan känna dig trygg och säker med din elanläggning. 

Känner du dig minsta osäker är det alltid bäst att kontakta en expert som kan ge dig rådgivning och som kan rycka ut för att åtgärda eventuella fel, så vänta inte utan ta kontakt på en gång!

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Åkersberga med omnejd!

Åkersberga Elektriker - Eljour för din trygghet!

Vi på Åkersberga Elektriker vet att olyckan kan vara framme när man minst anar, och oron som det kan orsaka är inget att leka med. Därför finns vi tillgängliga för att hjälpa dig med akuta elproblem och erbjuder vår förstklassiga eljour dygnet runt, alla dagar i veckan. Hos oss får du alltid hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer som ser till att problemen som kan dyka upp blir ordnade, och dessutom förebyggda. 

Kontakta oss så slipper du oroa dig, vi ger dig som bor i Åkersberga rådgivning och hjälp!

bottom of page