top of page
Åkersberga Elektriker.jpeg

Åkersberga Golvvärme | Golvvärme i Åkersberga

Undrar du kring golvvärme el, eller andra typer av golvvärmesystem. Vi på Åkersberga Elektriker har svaren och hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för dig som privatperson eller företag. Eller om du har problem med din golvvärme termostat så hjälper vi dig gärna!

Golvvärme är ett enkelt sätt att hålla ditt hem varmt och komfortabelt, där du med hjälp av golvvärme kan ändra temperaturen i olika delar av ditt hem för att uppleva optimal komfort oavsett omständighet. Om du tänkt skaffa elektrisk golvvärme är det direkt nödvändigt att få installationen utförd av certifierade elektriker som har den erfarenhet som krävs för att resultatet ska vara just som du vill ha det!

 

Hos oss på Åkersberga Elektriker kan du vara trygg med att du får den hjälp du behöver, och att hela arbetet från planering till slutligt resultat kommer vara av högsta möjliga kvalitet. Med den garantin kommer ditt golvvärmesystem, som tex om du vill ha golvvärme i badrum, att alltid hålla måttet och vara felfritt fungerande i många år!

 

Kanske är det så att du liksom andra har problem med din termostat till golvvärmen, eller så behöver du få en ny installerad. Om så är fallet är det bara att vända dig till oss, så får du det utfört av en erfaren installatör från en pålitlig elfirma, där vi endast använder marknadens bästa utrustning, som tex just den golvvärme termostat vi installerar hemma hos dig.   

Åkersbergas bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om elektrisk golvvärme

Golvvärme finns i två huvudsakliga former, där själva värmen kommer från direktvärmande el eller där systemet använder sig av varmvatten. När du planerar att få ett värmegolv i badrummet är det oftast inte ett problem att få det gjort genom varmvatten då badrummet redan är ett våtrum. Men om du ska få golvet i andra delar av ditt hem uppvärmt genom vatten krävs det oftast omfattande ombyggnation med rördragning för att få fram varmvattenrören och dessutom kan det krävas extra arbete med tätskikt för att förhindra fuktskador. Elektrisk golvvärme kräver inte dessa extra moment, vilket både minskar arbetstiden för projektet men där du därtill inte behöver anlita en rörmokare eller vvs-tekniker för att koppla in systemet. Om du bor i villa behöver du ändå oftast anlita en certifierad elektriker som installerar en varmvattenberedare för det uppvärmda vattnet till den vattenburna golvvärmen, vilket är värt att tänka på.

 

Kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig oavsett hur du väljer att göra. Vi hjälper till genom rådgivning och planering, och finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med installation och felsökning om så krävs!

elinstallation av vitvaror göteborg.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

Åkersberga Elektriker - Förstklassig elektrisk golvvärme!

När vi på Åkersberga Elektriker installerar golvvärme hemma hos dig kommer du märka skillnaden, inte bara från golvet och den känsla av lyx som det ger dig, utan även på kvaliteten av hantverket och resultatet. Kontakta oss om du har funderingar eller planer så får du se vad vi menar, från bemötandet du får av oss och den service vi ger dig från första samtalet, hela vägen till dess att arbetet är slutfört!

bottom of page